Over ons: La Geste

Wie zijn wij?

Het doen van de administratie is binnen een onderneming een noodzakelijk kwaad. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u zich liever bezig houdt met de echte werkzaamheden in het bedrijf en daar kunnen wij u bij helpen. Met ruim 25 jaar ervaring in het midden- en kleinbedrijf verzorgen wij al jaren de administratie van vele ondernemingen en snappen wij als geen ander wat u nodig heeft.

Wat doen wij?

Wij kunnen u op elk niveau m.b.t de administratie bijstaan, van het begeleiden en supervisie van uw aangifte tot het doen van de volledige administratie. U kiest zelf wat bij uw wensen en budget past.

Voor ons is een persoonlijke benadering erg belangrijk en zullen wij ook kijken naar uw persoonlijke situatie, uw wensen en wat uw doelstellingen zijn. Omdat elke situatie anders is kijken wij verder dan alleen uw cijfers, op deze manier werken we er samen naar om een toekomstig doel te behalen.

Hier werken wij

Ons kantoor is gevestigd te Nieuwegein. Hier werken wij in huiselijke sfeer en voorzien van de modernste gemakken aan uw boekhouding. Komt u graag een keer op bezoek? Maak dan een afspraak via ons contactformulier, dan zetten wij de koffie klaar.

 

Onze medewerkers

Stella van der Meulen – Knoppers

Al meer dan 25 jaar geleden is Stella begonnen met het opzetten van La Geste. Met passie en liefde voor de zaak en de klanten heeft ze het kantoor laten groeien tot waar we nu zijn.

“Geen dag is hetzelfde, iedere situatie is uniek en dat vergt ook een unieke benadering.”

Stella is getrouwd met Gert die u wellicht ook wel eens tegen bij ons. Gert werkt niet op kantoor bij La Geste maar is wel ons vaste aanspreekpunt voor informatie en advies over verscheidene P&O zaken. Een leuk weetje is dat voor Stella zich omschoolde en La Geste oprichtte, zij medisch analiste is geweest in het ziekenhuis. Ondanks dat ze niet meer op medisch gebied werkt is ze het analyseren nooit verleerd.

Ingrid Otto

Toen La Geste te groot werd om nog alleen te kunnen draaien is Ingrid erbij gekomen. Zij werkt nu al meer dan 15 jaar bij La Geste en is hoofdverantwoordelijke voor de Salarisadministratie en P&O van onze cliënten. Wanneer u dus personeel in dienst heeft zult u vaak met Ingrid contact hebben.

“Het werk bij La Geste is uitdagend en het leuke is dat ik nog steeds veel leer, dat moet ook wel want de veranderingen in de wetgeving moeten wel bijgehouden worden.”

Ingrid en Stella kenden elkaar al voordat Ingrid bij La Geste kwam werken, zij hebben elkaar namelijk leren kennen via de opleiding tot medisch analiste en hebben zich later omgeschoold.

Aria van der Meulen

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ze heeft al eerder als bijbaan bij La Geste gewerkt maar in 2014 is Aria officieel bij La Geste komen werken. Ze ondersteunt bij allerlei werkzaamheden en vakgebieden bij La Geste om zoveel mogelijk van de praktijk te leren.

“Ik zei altijd marketing te willen gaan doen maar na verloop van tijd heb ik er aan moeten toegeven dat dit werk veel beter bij me past. Iets met genen denk ik.”

Aria staat ons ook bij op het gebied van techniek en innovatie, zo helpt ze ons toch mee te gaan met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en kunnen we steeds vooruit blijven gaan.

Daisy, Donna & Bo

Op kantoor bij La Geste is het mogelijk om je hond mee te nemen, zo zijn Daisy en Donna de honden van Stella en is Bo de hond van Aria. Daisy en Donna zijn dagelijks op kantoor. Bo werkt afhankelijk van de week ook weleens thuis.

Mariska

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.