Jaarrekening: wij maken de balans voor u op

Wij verzorgen voor u de gehele jaarrekening, voor zowel compleet zelfstandig opererende ondernemers als voor bedrijven met personeel.

Voor een aantal ondernemers is het verplicht de jaarrekening te deponeren bij de KvK, bij het niet tijdig deponeren riskeert u een boete. Wij kunnen deze jaarrekening voor u opstellen zodat u boetes kunt voorkomen. Mocht u tevens een accountantsverklaring nodig hebben dan werken wij nauw samen met een accountant die dit voor u kan verzorgen.

Voor ZZP-ers en eenmanszaken kan een jaarrekening van belang zijn, ook al is dit niet verplicht. Het biedt niet alleen een goed perspectief, maar denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een hypotheekaanvraag, afsluiten van contracten of een controle van de belastingdienst.

Zelf uw boekhouding uitvoeren

Wij werken met het boekhoudprogramma CASH en veel klanten die zelf hun boekhouding doen maken gebruik van CASH online. Wij kunnen echter ook uitstekend uit de voeten met Exact, Animana en andere veel gebruikte boekhoudprogramma’s waarin u uw eigen administratie kan bijhouden.

Voor elke andere wens met betrekking tot uw jaarrekening kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij willen graag met u meekijken wat voor u de beste optie is en hoe wij u daarmee kunnen helpen.

Prijs per uur
Jaarrekening€ 65,00