Aangifte inkomstenbelasting

Ondernemers

Bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting? Dan moet u aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers doen. Bij de aangifte moet er dan winst uit onderneming vermeld worden. De winst uit onderneming wordt berekend door het opstellen van de jaarrekening. Bij de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers komt echter nog wel een hoop kijken. Neem bijvoorbeeld het urencriterium, ondernemersaftrek, gebruik van de auto of de kleine ondernemersregeling.

De aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers kunnen wij meteen voor u indienen na het opstellen van de gegevens in de jaarafsluiting. Zo is alles in een keer afgerond.

Als u uw onderneming in een BV of NV voert, dan bent u ook verplicht tot het doen van aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie over de vennootschapsbelasting vindt u hier, of neem direct contact met ons op.

Particulieren

Of u nu moet betalen of geld terug krijgt, het doen van uw aangifte inkomstenbelasting kan u in sommige gevallen een hoop kopzorgen brengen. Komt u er niet uit of wilt u dat uw aangifte inkomstenbelasting zorgeloos voor u afgehandeld wordt, neemt u dan gerust contact met ons op want ook als particulier bent u bij ons van harte welkom.

Ook voor al uw andere fiscale vragen kunt u altijd contact met ons opnemen voor een passend advies.

Prijs per persoonPrijs per 2 personen
Aangifte inkomstenbelasting€ 50,00
Partner aangifte inkomstenbelasting€ 70,00