Diensten: dit kunt u van ons verwachten

Administratie

Volledige uit handen name van een administratie zorgt voor de nodige rust en ruimte die u nodig heeft als ondernemer. Bekijk hier uw opties.

Loonadministratie

Voor bedrijven met personeel verzorgen wij de gehele loonadministratie, inclusief de periode aangiften bij de belastingdienst, jaarafsluiting en jaaropgaven voor werknemers.

BTW-aangifte

In overleg met u kunnen wij de BTW aangifte voor u doen, maar u kunt het ook zelf doen, waarbij wij bijvoorbeeld alleen de jaarafsluiting van de BTW voor u doen.

P&O-advies

Juist bij de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf met personeel, is vaak behoefte aan ondersteuning bij allerlei vragen over toepassing van bijvoorbeeld de CAO en het arbeidsrecht.

Jaarrekening

Wij verzorgen voor u de gehele jaarrekening, voor zowel compleet zelfstandig opererende ondernemers als voor bedrijven met personeel.

Inkomstenbelasting

Voor advies op het gebied van fiscale maatregelen voor uw bedrijf als op het gebied van de inkomstenbelasting kunnen wij u goed adviseren welke keuze voor u de juiste is.

Fiscaal advies

Zowel op het gebied van fiscale maatregelen voor uw bedrijf als op het gebied van de inkomstenbelasting kunnen wij u goed adviseren welke keuze voor u de juiste is.

Vennootschapsbelasting

Wanneer u eigenaar bent van een BV of NV dan moet u ook aangifte vennootschapsbelasting voor uw bedrijf doen.