Diensten: dit kunt u van ons verwachten
You are here: Home \ Diensten
Administratie
Volledige uit handen name van een administratie zorgt voor de nodige rust en ruimte die u nodig heeft als ondernemer. Bekijk hier uw opties.
Lees meer
Jaarrekening
Wij verzorgen voor u de gehele jaarrekening, voor zowel compleet zelfstandig opererende ondernemers als voor bedrijven met personeel.
Lees meer
Loonadministratie
Voor bedrijven met personeel verzorgen wij de gehele loonadministratie, inclusief de periode aangiften bij de belastingdienst, jaarafsluiting en jaaropgaven voor werknemers.
Lees meer
Inkomstenbelasting
Voor advies op het gebied van fiscale maatregelen voor uw bedrijf als op het gebied van de inkomstenbelasting kunnen wij u goed adviseren welke keuze voor u de juiste is.
Lees meer
P&O-advies
Juist bij de bedrijven in het midden- en kleinbedrijf met personeel, is vaak behoefte aan ondersteuning bij allerlei vragen over toepassing van bijvoorbeeld de CAO en het arbeidsrecht.
Lees meer
Fiscaal advies
Zowel op het gebied van fiscale maatregelen voor uw bedrijf als op het gebied van de inkomstenbelasting kunnen wij u goed adviseren welke keuze voor u de juiste is.
Lees meer
Vennootschapsbelasting
Wanneer u eigenaar bent van een BV of NV dan moet u ook aangifte vennootschapsbelasting voor uw bedrijf doen.
Lees meer
BTW-aangifte
In overleg met u kunnen wij de BTW aangifte voor u doen, maar u kunt het ook zelf doen, waarbij wij bijvoorbeeld alleen de jaarafsluiting van de BTW voor u doen.
Lees meer